Med bacon og en ekstra *piff*. 2 porsjoner.
Ingredienser
200g spaghetti
200g kjøttdeig av storfe
200g baconterninger
1 gul løk
2 fedd hvitløk
2 gulrøtter
2 stilker stangselleri
2ts oregano
2ts chilipulver
1pk hakkede tomater med basilikum (400g)
1dL vann
Salt + pepper
Fersk basilikum
Valgfritt: 1ss ketsjup + 1ss kremfløte
Fremgangsmåte
Stek kjøttdeig og bacon crispy i en stekepanne
Sett det til siden og finhakk grønnsakene
Fres grønnsakene i en dyp stekepanne med litt olivenolje
Legg til oregano og chilipulver og fres i 2-3 minutter
Ha i hakkede tomater, vann, kjøttdeig og bacon
Rør godt og smak til med salt og pepper
Valgfritt: legg til ketsjup og kremfløte
La alt småkoke under lokk i 5-10 minutter
Kok samtidig spaghettien og hell så av vannet
Fordel spaghettien og tomatsausen på to boller
Topp med fersk basilikum og server
Comments