Superdigge middagsvafler med det lille ekstra! 4 stk.
Ingredienser
2 poteter
2 egg
2dL melk
1dL mel
0.5dL potetmel
0.5ts salt
0.5ts bakepulver Topping:
Creme fracihe
Ruccola
Serranoskinke
Cherrytomater
Agurk
Pinjekjerner
Salt og pepper
Balsamicoglaze
Fremgangsmåte:
Forvarm et vaffeljern med litt smør
Rør sammen egg og melk i en bolle
Legg til mel, potetmel, salt og bakepulver
Rør igjen og sett til siden
Skrell og riv potetene
Ha potetene i bollen med vaffelrøre og rør godt
Sett røren til siden og la svelle i 10-15 minutter
Stek 4 store vafler av vaffelrøren
Mens vaflene steker: Kutt cherrytomater i to
Kutt agurk i små biter og rens rucculaen
Ha en vaffel på en tallerken
Smør utover creme fraiche og ha på ruccula
Ha over cherrytomater og agurk
Ha på litt serranoskinke og krydre med salt og pepper
Ha til slutt over pinjekjerner og balsamicoglaze
Enjoy!
Comments