Enhver mossing sin store stolthet! Glutenfri versjon. 10-15 stk.
Ingredienser
300g Møllerens Fin Melblanding (glutenfri)
100g sukker
1ts bakepulver
1ts vaniljesukker
1ts salt
5dL vann
150g smeltet smør
3 egg
Topping: Wienerpølser + ketsjup +sprøløk
Fremgangsmåte
Ha alle ingredienser utenom topping i en bolle
Pisk til en jevn røre
Stek vaflene i et godt smurt vaffeljern, til gylne
Kok opp en kjele med vann og ta av platen
Ha i like mange pølser som vafler
La pølsene trekke i vannet i 10 minutter
Når vafler er stekt, og pølser ferdig trukket: Ha pølsene i vaflene
Ha over ketsjup og sprøløk
Rull sammen vaffelen som en lompe og spis!
TIPS:
Denne oppskriften er glutenfri, men du kan helt fint følge en glutenholdig vaffeloppskrift og så lage pølse i vaffel ;)
Dropp toppingen og ha på hva enn annet du vil istedenfor!
コメント