Vegetarisk hvis du vil! Nok til 2 porsjoner.
Ingredienser
4 mini tortilla
1 boks kidneybønner (230g)
1pk tacokrydder
1 klunk vann
1/4 sitron (saften)
0.5pk. mais
0.5 rødløk
1 avokado
Chilikrydder + hvitløkskrydder + pepper
Revet ost
Valgfritt: Koriander, salsa, rømme
Fremgangsmåte
Ha kidneybønner, tacokrydder og vann i en kjele
Varm opp og mos bønnene med en sleiv
Finhakk rødløk og ha i kjelen med bønner
Legg til mais
Bland alt i kjelen godt og sett til side
Finn fram en bolle og ha i avokado, resten av rødløken, chilikrydder, hvitløkskrydder, pepper, sitron og koriander (hvis du liker det)
Mos godt og sett til side
Legg fram tortillalefsene
Ha på ost, bønnefyll og så ost igjen på to av de
Legg de to andre lefsene på toppen som et "lokk"
Stekes på middels varme i en stekepanne med litt smør, til de er gylne
Quesedillaene er klare når de er gylne på begge sider, og osten inni er smeltet
Server med guacamole, tacosalsa og rømme (hvis ønskelig)
TIPS:
Bønnene kan erstattes med kjøtt
Koriander kan droppes helt
Comments