Til travle dager! 2 porsjoner.
Ingredienser
300g kyllingfilet
0.5 gul løk
1 fedd hvitløk
2ts timian
2ts paprikakrydder
Chilimix
Salt og pepper
Grønnkål
3/4 lime (saften)
2dL kremfløte
2dL tørr jasminris
Fremgangsmåte
Start med å koke risen og forvarme en stekepanne med olivenolje
Kutt kyllingfileten i biter og ha i stekepannen
Stek de gylne og sett til siden i en separat beholder
Finhakk løk og hvitløk og fres det blankt i stekepannen
Krydre med timian, paprika, chili, salt og pepper
Grovhakk grønnkålen og ha i stekepannen
Legg til kyllingbitene
Hell i kremfløte og klem i limejuice
Rør godt og få det til å småkoke
La småkoke. 5-8 minutter
Smak til med ekstra krydder og server med risen
Enjoy!
Comentários