Superdigg bowl med gode smaker. 2 porsjoner.
Ingredienser
400g kyllingfilet
0.5 løk
0.5 rød paprika
4 fedd hvitløk
1/3 rød chili
2ss tomatpuré
2ts paprikapulver
1.5dL utblandet kyllingbuljong
2 håndfuller spinat
2dL kremfløte
1-2ss sitronjuice
Salt og pepper
150g ris
Fersk persille eller koriander
Chilimix
Fremgangsmåte
Start med å kutte kyllingfileten i biter
Forvarm en dyp stekepanne med smør
Stek kyllingen gyllen og sett til siden i en bolle
Finhakk løk, hvitløk, paprika og chili
Ha det i den dype stekepannen og fres blankt
Legg til tomatpuré og paprikapulver
Bland godt og ha i buljongvann og spinat
Stek til spinaten krymper og hell i fløte
Smak til med sitronjuice, salt og pepper
Ha i kyllingbitene og bland godt
La det småkoke mens du koker ris
Fordel ris og kyllingblanding på to boller
Topp med fersk persille/koriander og chilimix
Enjoy!
Comments