top of page

Rispudding

En rask snacks med få ingredienser! Nok til 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 100g ris

  • 2dL vann

  • 400mL kokosmelk

  • 1ts vaniljesukker

  • 1ts kanel

  • 1ss lønnesirup

  • Valgfri topping: Hakkede mandler Sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  • Ha ris og vann i en kjele og kok opp

  • Finn fram en ny kjele

  • Ha i alle resterende ingredienser

  • Bland sammen og varm opp

  • Når risen er kokt, ha det over i den andre kjelen

  • La det småkoke i 10-15 minutter

  • ! Rør underveis !


  • Fordel puddingen på to glass

  • Topp med ønsket topping. (Jeg anbefaler kanel, hakkede mandler og sjokoladebiter)

TIPS:

Bruk den typen ris du har tilgjengelig. Jeg brukte risottoris.

Topp med den toppingen du liker best. Eple og banan f.eks.

Lønnesirup kan erstattes med honning eller sukker ;)

Comments


bottom of page