Instagramvennlig med en liten twist. 2 porsjoner
Ingredienser
1 lilla blomkål
2 sjalottløk
3-4 fedd hvitløk
0.5 rød chili
2 terninger kyllingbuljong
3-4dL vann
3-4dL melk
Salt og pepper
sitronsaft Topping:
Creme fraiche
chilimix
fersk kruspersille
Granateplekjerner
pistasjnøtter
Fremgangsmåte:
Rens, skyll og kutt blomkålen i små biter
Grovhakk sjalottløk, hvitløk og chili
Ha alt i en kjele med litt olivenolje og fres i 5 minutter
Hell i melk, vann og ha i kyllingbuljongterningene
Ha også i sitronsaft, salt og pepper
Kok opp og la småkoke under lokk i 15 minutter
Rens i mellomtiden 0.5 granateple
Grovhakk også noen pistasjnøtter og litt fersk kruspersille
Når suppa har kokt ferdig: ha den over i en blender
Blend godt og fordel på to boller
Ha over litt creme fraiche og chili mix
Dryss over kruspersille
Ha også over granateplekjerner og pistasjnøtter Enjoy!
Comments