Lett og syrlig på samme tid! 4 små porsjoner.
Ingredienser
2.5dL kremfløte
50g sukker
1ts gelatinpulver
2ss lunkent vann
0.5ss vaniljeekstrakt
1ss revet sitronskall
0.5dL presset sitronsaft
1ts finhakket timian
Fremgangsmåte
Bland sammen gelatinpulver og lunkent vann
Sett til side og finn fram en kjele
Ha i 1dL kremfløte, sukker og vaniljeekstrakt
Varm opp og la koke til sukkeret er oppløst
Skru av varmen og ha i gelatinblandingen
Rør godt og legg til sitronskall, sitronsaft og timian
Bland og sett til nedkjøling
Stivpisk 1.5dL kremfløte til krem
Ha i den nedkjølte sitronblandingen
Vend alt sammen og fordel på 4 porsjonsformer
Sett i kjøleskapet i 2-4 timer og la stivne
Server med ekstra sitron og timian på toppen
Comentários