Superdigg snacks på null komma niks! 20 biter.
Ingredienser
400g søtet kondensert melk
300g sjokolade
Fremgangsmåte
Ha ingrediensene i en tykkbunnet kjele
Varm på middels varme til sjokoladen er smeltet
Rør underveis
Gjør klar en form med bakepapir (jeg bruker en på 15x21)
Når sjokoladen er smeltet - ha det i formenFlat over toppen og fordel det jevnt
VALGFRITT: Ha på ekstra topping for ekstra crunch
Sett hele formen i fryseren i 60-90 minutter
Etter frysing - ta fudgen ut av formen
Kutt 5 streker bortover og 4 nedover
Ta bitene over på et nytt bakepapir og server
TIPS:
Bruk den typen sjokolade du selv foretrekker
Topp gjerne med ekstra sjokolade, nøtter eller annet crunch
Hvis du opplever at fudgen fester seg til kniven når du kutter smør den med matolje, eller ha den under rennende varmt vann. Da skal det bli enklere!
Oppbevar fudgen i en luftett beholder i kjøleskapet
Comments