Hvorfor velge når man kan få begge deler?.4 porsjoner.
Ingredienser
1pk. bringebærgelé-pulver
5dL vann
1 håndfull ferske bringebær
6dL kremfløte
200g sukker
10ss maizena
100g dronningsjokolade
Fremgangsmåte
Tilbered geleen slik pakken tilsier
Sett serveringsglassene på skrå og hell i geleen
Legg til 2-3 bringebær i hvert glass og sett det i kjøleskapet i 2-3 timer
Finn fram en tykkbunnet kjele og ha i kremfløte, sukker, sjokolade og kakaopulver
Varm opp på middels varme mens du rører og rør inn maizenaen når sjokoladen har smeltet
Rør til blandingen tykner og skru av varmen
Ta ut geleen av kjøleskapet og hell sjokoladepuddingen over
Sett i kjøleskapet til puddingen er avkjølt
Topp med ekstra bringebær, kokosflak og evt. revet sjokolade
Enoy!
Comments