Den perfekte kombinasjonen av søtt og salt! 16 biter.
Ingredienser
200g søtet kondensert melk
100g hvit sjokolade
50g melkesjokolade
50-75g smash
Fremgangsmåte
Finn fram en kjele
Ha i søtet kondensert melk, hvit sjokolade og melkesjokolade
Varm på middels varme mens du rører
Skru av varmen når sjokoladen har smeltet
Sett det til siden og la nedkjøles
Ha smashen utover en fjøl og kutt i biter
Sett det i fryseren
Når fudgen har kjølt seg ned, kan du blande inn den fryste smashen og ha alt over i en liten, ildfast form
NB! Dekk formen med bakepapir først
Flat over toppen og topp med ekstra smash
Frys fudgen i 90 minutter og skjær det i små firkanter
Oppbevar i kjøleskapet TIPS:
Smør kniven med nøytral olje før du skjærer fudgen, da klistrer det seg ikke til kniven din
Comments