Asiatiskinspirerte potesnacsk! 2 porsjoner.
Ingredienser
ca. 1kg kokefaste poteter (små)
4 fedd hvitløk
2dL vann
6ss soyasaus
4ss honning
1 vårløk
Ristede sesamfrø
Fremgangsmåte
Bland sammen vann, soyasaus og honning
Skyll potetene godt og kutt i 6 eller 8 biter per stk.
Forvarm en stekepanne med litt olje
Press i hvitløksfeddene og legg i potetbitene
La frese til potetene er gylne
Hell i sausen og la småkoke til det tykner
La sausen tykne til det fester seg til potetene
Rør underveis
Ha det over på tallerkener
Topp med kuttet vårløk og ristede sesamfrø
Server!
TIPS:
Dette kan fint "pimpes opp" med storfekjøtt og paprika
Bruk glutenfri soyasaus for glutenfri versjon
Sesamfrø kan utelates
Kommentare