En rask og digg pastarett, med et hint av grønt! 2 porsjoner.
Ingredienser
200g tagliatelle
1.5ss olivenolje
0.5 gul løk
2 fedd hvitløk
200g aromasopp
150g spinat
1dL kokt vann
1 kyllingbuljongterning
1.5dL kremfløte
50g revet parmesan
Pepper + salt
Oregano
Topping: Revet parmesan og chiliflak
Fremgangsmåte
Kok pasta slik pakken tilsier
Finhakk løk og hvitløk, og skjær soppen i skiver
Forvarm en dyp stekepanne med olivenoljen
Fres spinaten i ca. 2 minutter og ha på en tallerken
Ha løk, hvitløk og sopp i stekepannen
Fres til løken er blank og soppen gjennomvarmet
Krydre med salt, pepper og oregano
Hell i vann, buljong og kremfløte
La småkoke til det reduseres og tykner
Skru av varmen og ha i revet parmesan
Rør til parmesanen har smeltet og ha i spinaten
Smak til sausen med ekstra krydder
Hell av vannet til pastaen og ha pastaen i sausen Rør til alt er blandet og ha på to tallerkener
Topp med ekstra revet parmesan og chiliflak
Comments