Superdigg snacks! YUM! 16 kuler
Ingredienser
55g smør
50g brunt sukker
75g hvitt sukker
75g mel
1ts vaniljesukker
1/2ts salt
1ss melk
1-2 håndfuller sjokoladebiter
Fremgangsmåte
Start med å finne fram en kjele
Ha i smør, brunt og hvitt sukker
Varm det opp til smøret har smeltet
Ha samtidig mel, vaniljesukker og salt i en bolle
Rør sammen før du legger til det fra kjelen
Ha i melk og bland godt til det får en deigliknende konsistens
La deigen kjøle seg ned, så den ikke er varm og ha i sjokoladebitene
Gjør klar et brett med bakepapir
Ta 1 og 1 teskje med deig og rull til kuler
Plasser kulene på brettet og ha i fryseren
La fryse i 1 time
Kos deg!
TIPS:
Mange varmebehandler melet for å unngå bakterier. Ønsker du å være på den sikre siden, kan du også gjøre dette. Varmebehandling i mikro: Ha melet i en bolle og varm i mikroen i 1 minutt. Rør og varm i 30 sekunder til. Ferdig!
Kulene oppbevares i fryseren.
Bruk den type mel du selv foretrekker. Jeg bruker glutenfritt.
Jeg vil steke di, hjelp. Svart fort plis