Enkel og digg rett! 1 porsjon.
Ingredienser
1dL ris
1 gulrot
1/4 løk
1 vårløk
2 egg
2ss soyasaus
Salt + pepper + chiliflak
Fremgangsmåte
Start med å tilberede risen slik pakken tilsier
Finhakk gulrot, løk og vårløk
Fres grønnsakene i en stekepanne med litt olje
Legg til ferdigkokt ris og soyasaus
Bland godt
La steke mens du blander eggene i en bolle
Skyv grønnsaker og ris til siden av stekepannen og ha i eggene
La steke i 1-2 minutter på middels høy varme
Bland eggene til eggerøre, og rør så inn med ris og grønnsaker
Krydre med salt, pepper og chiliflak og server
Strø gjerne ekstra vårløk på toppen!
TIPS:
Legg til, eller trekk fra mengden soyasaus slik du selv foretrekker ;)
Lag restemiddag ved å bruke grønnsakene du har i kjøleskapet!
Comments