Potetsalat pimpet opp med syltet rødløk og hvitløk. 2 porsjoner.
Ingredienser
200g kokefaste poteter
150g creme fraiche
2 båter sitron
6 sylteagurkskiver
1 fedd syltet hvitløk
ca. 2ss syltet rødløk
0.5ts salt
0.5ts pepper
2ss finhakket dill
Fremgangsmåte
Kok potetene med litt salt i 15-20 minutter
Hell av vannet og la avkjøles etter koking
Kutt potetene i biter og sett til siden
Finhakk sylteagurk, syltet hvitløk og rødløk
Ha det i en bolle sammen med creme fraiche
Klem i saften fra sitronbåtene
Legg til dill og krydre med salt og pepper
Bland godt og legg til potetbitene
Bland igjen
Topp med ekstra dill og syltet rødløk
Enjoy! TIPS:
Kjøp syltede grønnsaker på butikken eller lag selv!
Doble porsjonen hvis du ønsker potetsalat til flere
コメント