top of page

Thai red curry

  • Ellen Irene Aabol
  • 20. sep. 2020
  • 1 min lesing

Rask og god middagsrett med et hint av krydder og følelsen av Thailand! Nok til to porsjoner.

Ingredienser

  • 400g kylling

  • 4dL kokosmelk

  • 4ts red curry paste

  • 1 rød paprika

  • 1 boks ananas (150g)

  • 100g tørr jasminris

  • Valgfritt: Koriander


Fremgangsmåte

  • Skyll jasminrisen godt i kaldt vann og ha over i en kjele. Kok slik pakningen tilsier.

  • Kutt kyllingen i biter/strimler og stek gyllen i en dyp stekepanne

  • Kutt paprika og ha i stekepannen sammen med ananas, kokosmelk og red curry paste

  • Rør ut curry pasten og smak til med salt og pepper

  • La curryen småkoke og server når risen er klar

  • Valgfritt: Server med hakket koriander

Comments


Commenting has been turned off.
  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page