Pasta med trøffelolje og trøffelglaze! 2 porsjoner.
Ingredienser
1ss trøffelolje
1sjalottløk
3 aromasopp
1 fedd hvitløk
200g pasta
1dL kremfløte
3ss parmesan (revet)
2ts trøffelolje
Salt og pepper
Fersk oregano
Trøffelglaze
Fremgangsmåte
Kok pastaen og ta vare på 1dL pastavann
Finhakk sjalottløk og ha det i en dyp stekepanne
Fres løken blank med 1ss trøffelolje
Skjær aromasopp i skiver og legg til
Krydre med salt og pepper og stek i ca. 5 minutter
Ha i ett fedd finhakket hvitløk og stek litt til
Skru av varmen og hell i kremfløte og trøffelolje
Ha i parmesan og bland alt godt
Legg til pastavann til du får ønsket konsistens
Ha i den kokte pastaen og vend alt sammen
Krydre med ekstra salt og pepper
Topp med fersk oregano og trøffelglaze
Enjoy! TIPS:
Trøffelglaze kan kjøpes på Home&Cottage
Comments