Islatte med et hint av søtt. 1 glass.
Ingredienser - vaniljesirup
180mL vann
150g sukker
1ss vaniljeekstrakt
Ingredienser - islatte
1ss pulverkaffe
0.5dL vann
0.5dL vaniljesirup
1.5dL melk
Isbiter
Ingredienser - Vanilla sweet cold foam
0.5dL kremfløte
2ss melk
2ss vaniljesirup
Fremgangsmåte:
Start med å lage vaniljesirupen:
Ha vann og sukker i en kjele og kok det opp
Skru av varmen når sukkeret har løst seg opp
Rør inn vaniljeekstrakten og sett det til siden
Forbered komponentene til islatten:
Bland pulverkaffen med vannet og vaniljesirup
Kjøl det ned og lag cold foam i mellomtiden
Ha kremfløte, melk og vaniljesirup i en bolle
Pisk det luftig og lett kremete
Fyll et glass med isbiter og hell i melk
Hell over den kalde kaffen
Topp med vanilla sweet cold foam
Enjoy!
Comments